1. Q-railing Nederland: doordacht design, superieure kwaliteit, montagegemak en veiligheid
Q-railing Nederland: doordacht design, superieure kwaliteit, montagegemak en veiligheid
26 mei, 2021

Q-railing Nederland: doordacht design, superieure kwaliteit, montagegemak en veiligheid

Met trots kunnen wij mededelen dat Storax dé partner van Q-railing in Nederland is. Met onze ruime ervaring in profielen voor glasbalustrades, componenten en railingsystemen kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Het Q-railing assortiment is zeer uitgebreid waardoor er altijd een balustrade is die aansluit op uw wensen. Zo zijn er verschillende systemen om glazen balustrades te creëren en is er een ruim assortiment voor railingsystemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het systeem dat het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing. Waar nodig voorzien wij u graag van uitleg en advies, zowel op afstand als op locatie.

Q-railing railingsystemen

Door haar uitgebreide assortiment is Q-railing koploper in ralingsystemen. Dit komt mede door het doordachte design, de superieure kwaliteit, het montagegemak en de veiligheid van haar systemen. Het complete assortiment bestaat uit een groot aantal uit onderdelen zoals leuningen, leuningdragers, glasklemmen en covers. De producten zijn beschikbaar in RVS304, RVS316, aluminium of zamak. Het materiaal in combinatie met het design zorgen voor een moderne en luxe uitstraling en bovendien een superieure kwaliteit.

Q-railing glasbalustrades

Het assortiment glasbalustrade profielen van Q-railing heeft voor iedere toepassing een geschikt profiel. Voor top en zijmontage zijn er diverse keuzes waarbij de belastbaarheid en de voorkeur voor montage de doorslaggevende factor zijn. Het nieuwe Easy Glass Smart en Easy Glass Prime systeem werken met het revolutionaire Q-disc systeem. Deze uitvinding is beloond met het Reddot Design Award door haar geavanceerde functionaliteit en montage games voor snelle en eenvoudige glasbevestiging en uitlijning. Is er een profiel nodig die een hoge lijnlast heeft? Dan is er Easy Glass Max met een lijnlast van 3 kN/m.

Het Q-railing assortiment tegen scherpe prijzen

Storax kan het volledige assortiment van Q-railing leveren tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar uw prijzen? Vraag dan de Q-railing catalogus / prijslijst aan.

Aanvraag Q-railing catalogus/prijslijst

 

Meer informatie of advies?
Neem contact op met de Productmanager

Henri van Driel
Tel: 078-3030918
E-mail : vandriel@storax.nl

Archief

Volg ons via