Leverancier voor alle luiken en ladders

Partner in product en project

Storax heeft een compleet programma luiken. De luiken bieden toegang tot daken, kruipkelders of bijvoorbeeld installatieruimtes. Het assortiment bestaat uit vloerluiken, dakluiken, wandluiken, vluchtluiken, inspectieluiken en luiken met lichtkoepels. Binnen iedere productcategorie zijn er een groot aantal uitvoeringen. Bekijk de individuele productpagina’s of laat u adviseren door onze productmanagers om tot de juiste keuze te komen.

Voordelen van Storax

– Ruim assortiment
– Snelle levering (courante luiken uit voorraad)
– Scherpe prijzen
– Storax service (advies, levering en garantie)

Gerelateerde producten

Vloerluiken

Vloerluiken

Met het programma Hagodeck vloerluiken is iedere toepassing het juiste vloerluik. De vloerluiken worden uitgevoerd in rvs, aluminium of staal en zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Bekijk producten

Dakluiken

Dakluiken

Storax heeft een eigen serie dakluiken waarbij DEMAXX het dakluik is met de hoogste isolatiewaarde beschikbaar en het Storax Dakluik is het luik met de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. We beschikken ook over het complete Bilco assortiment.

Bekijk producten

Wandluiken

Wandluiken

De wandluiken bieden oplossing om toegang te krijgen tot leidingen of ander installatiewerk in de wand of tussenruimtes. De wandluiken zijn leverbaar in diverse afmetingen en brandwerende uitvoeringen.

Bekijk producten

Lichtkoepels

Lichtkoepels

Het complete programma bestaat uit lichtkoepels van glas, kunststof of combinatie van glas & kunststof. Skylux lichtkoepels zijn vooruitstrevend qua design, kwaliteit en duurzaamheid.

Bekijk producten

Ladders

Ladders

Storax heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten ladders, waaronder inhaakladders, vaste ladders, kooiladders en schaartrappen.

Bekijk producten

Vluchtluiken

Vluchtluiken

Deze luiken worden speciaal ontwikkeld voor vluchtwegen van ondergrondse ruimtes. In geval van calamiteit wordt het vluchtluik geopend d.m.v. een signaal vanuit de brandmeldcentrale.

Bekijk producten

Meer informatie of advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze productmanagers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Graag ontvang ik informatie over:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.