1. 50 jaar ventilatieroosters van Renson
50 jaar ventilatieroosters van Renson
24 november, 2020

50 jaar ventilatieroosters van Renson

Renson Ventilation heeft 50 jaar ervaring in de productie en ontwikkeling van ventilatieroosters. Gedurende deze periode heeft Renson zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf door op dit vlak continue te innoveren.

Storax is al meer dan 30 jaar partner van Renson. Niet alleen op het gebied van roosters, maar ook lamellenwanden, structurele zonwering en gevelbekleding. Storax heeft een belangrijke rol in het adviseren, leveren, engineering en montage van deze productgroepen.

De ventilatieroosters bestaan uit een compleet programma van muur-, kozijn-,vloer- en deurroosters. De roosters  zijn steeds verder doorontwikkeld op het gebied van bijvoorbeeld akoestiek, brand-, inbraak,-en waterwerendheid.  Naast deze eigenschappen is het ook mogelijk om de ventilatie roosters in een groot aantal kleuren, vormen en maten te verkrijgen.

Renson ventilatieroosters worden toegepast in alle types  gebouwen; van woningbouw tot technische ruimtes, ziekenhuizen, zorgcomplexen  of fabriekshallen. Roosters zorgen voor de onmisbare toevoer van verse buitenlucht en noodzakelijke afvoer van vervuilde of oververhitte binnenlucht. Deze roosters zijn essentieel om gebouwen functioneel te houden en zorgen voor een prettig woon of werkklimaat.

De ontwikkeling gaat door …

De meeste toegepaste roosterlijn ondergaat een belangrijke upgrade vanaf januari 2021. De luchtdoorlaat wordt verhoogt naar 50% (van 45%), de waterwerendheidsklasse A blijft hierbij behouden.

Bekijk de producten:

            Renson ventilatie roosters

ST411 inbouw muurrooster                               ST414 raamrooster                                      ST-431 opbouwrooster

 

Bekijk het complete assortiment : Renson ventilatieroosters

 

Voor meer informatie of advies, neem contact op met de productmanager:

Ruud Boer 
E-mail: boer@storax.nl 
Telefoon : 078-3030912

Archief

Volg ons via