1. Asito wint Duurzame Dinsdag award met “1 miljoen druppels”
Asito wint Duurzame Dinsdag award met             “1 miljoen druppels”
4 september, 2012

Asito wint Duurzame Dinsdag award met “1 miljoen druppels”

Asito wint met “1 miljoen druppels” de Duurzame Dinsdag award


Ieder jaar ontvangt het kabinet op de eerste dinsdag van september een koffer vol met duurzame initiatieven uit de samenleving. Het beste initiatief wint de Duurzame Dinsdag award. Dit jaar won Asito met het initiatief “1 miljoen druppels”.

Doel: 1.000.000 mensen bewuster maken van hun eigen rol in duurzaamheid. Door  het verstrekken van informatie en het geven van tips wil Asito het gedrag van mensen en bedrijven beïnvloeden.
 

Storax is partner van 1 miljoen druppels


Waarom moet u ook partner worden?
Het is belangrijk om mensen en bedrijven na te laten denken over duurzaamheid.
En met 1.000.000 mensen kunnen we een verschil maken. 

Niemand kan ontkennen dat we voor een loodzware uitdaging staan. We moeten duurzamer gaan leven, werken en produceren. Als wij dit niet doen, dan zijn de consequenties niet te overzien.
Dan zullen we geconfronteerd worden met een wereld waarin grondstoffen en ecosystemen zodanig zijn aangetast dat ze niet meer te herstellen zijn. En dan kunnen toekomstige generaties niet meer in hun behoefte voorzien. Om dit doemscenario te voorkomen, moeten we dus snel actie ondernemen.

Storax en duurzaamheid
Storax voelt deze verantwoording om actie te ondernemen. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen daarom bij onze beslissingen een steeds belangrijkere rol. Bij aankoop van auto’s en bij het realiseren van onze duurzame nieuwbouw bijvoorbeeld.
Maar ook een groot gedeelte van ons assortiment heeft een lange levensduur, is recyclebaar, wordt energiezuinig geproduceerd en zorgt voor een daling van de energiebehoefte in gebouwen.
Toch zullen wij kritisch blijven kijken naar onze rol in duurzaamheid. Zodat wij in de toekomst het milieu nog minder hoeven te belasten. 

Wilt u meer weten?

Ga dan  naar www.eenmiljoendruppels.nl voor meer informatie.

Archief

Volg ons via