1. Bacteriedodende wandbescherming voor Eramus MC
Bacteriedodende wandbescherming voor Eramus MC
9 October, 2014

Bacteriedodende wandbescherming voor Eramus MC

Storax BV uit Zwijndrecht levert en monteert al 30 jaar hoek- en wandbescherming. Zowel in rvs, aluminium als kunststof.

Speciaal voor de gezondheidszorg is het programma uitgebreid met Acrovyn Bactericide. Deze wandbescherming beschermt wanden optimaal, maar is daarnaast ook bacteriedodend volgens ISO 22196.

Hiermee is Acrovyn Bactericide dé nieuwe standaard voor wandbescherming in ziekenhuizen en verpleegtehuizen.

Acrovyn Bactericide

“Effectieve bacteriedodende wandbescherming”

Ondanks het streng naleven van voorschriften die de verspreiding van bacteriën moet tegengaan eisen infecties, veroorzaakt door bacteriën, alleen al in Europa nog steeds duizenden slachtoffers per jaar.

Acrovyn Bactericide is ontwikkeld om effectief de groei en verspreiding van gevaarlijke bacteriën tegen te gaan, en zo het risico van “contact” besmetting sterk te reduceren. Met name worden Staphylococcus Aurus, Eschericia coli en Mycobacterium smegmalis binnen 24 uur gedood.

Erasmus MC

In 2009 startte de nieuwbouw van het Erasmus MC, ontworpen door EGM architecten te Dordrecht. De uitbreiding omvat zo’n 185.000 vierkante meter en is daarmee één van de grootste zorgprojecten in Nederland.

Het ziekenhuis wordt efficiënt ingedeeld en zal beschikken over state-of-the-art faciliteiten. Door experts wordt het Erasmus MC nu al betiteld als hét voorbeeld voor overige ziekenhuizen.

Eind 2013 kreeg Storax de opdracht om het Erasmus MC te voorzien van Acrovyn Bactericide wandbescherming. Onlangs is de montage gestart bij de eerste afdelingen. In totaal zal Storax 17.000 m² wandbeschermingsplaten leveren en monteren.

De verwachting is dat het nieuwe Erasmus MC in 2017 volledig in gebruik zal worden genomen.

Meer weten over Acrovyn Bactericide?

Bekijk voor meer informatie de webpagina over
bacteriedodende wandbescherming.

 Bekijk meer foto’s op onze Facebook pagina

 
 

Archief

Volg ons via