1. Bezoek de beurs Architect@Work 2012
Bezoek de beurs Architect@Work 2012
7 September, 2012

Bezoek de beurs Architect@Work 2012

Het is bijna zover! 12 en 13 september gaat Storax deelnemen aan de Architect@Work beurs in Ahoy Rotterdam. Wij heten u van harte welkom op onze stand 107.


Storax zal hier de volgende entreematten presenteren:


Entrada-Eco
Entrada-Eco is één van de meest duurzame entreematten op de Nederlandse markt. De hoofdcomponent van Entrada-Eco bestaat uit gerecyclede rubberstroken die afkomstig zijn uit oude vliegtuigbanden. De hoge kwaliteitseisen die aan vliegtuigbanden worden gesteld vindt u terug in de kwaliteit van de matstroken. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor zwaar en intensief verkeer. Entrada-Eco heeft een levensduur van 30 jaar. Maar zelfs na 30 jaar is de mat nog geen belasting voor het milieu. De rubberstroken zijn opnieuw recyclebaar en aluminium en staal kunnen worden hergebruikt.

Nova Drain
Nova Drain is een borstelmat voor zwaar en intensief verkeer met een gepatenteerde waterafvoerende technologie. De borstels voeren vocht af  naar de onderkant van de mat, waar het water vervolgens verdampt. 


Klik op onderstaande button voor een gratis toegangskaart voor Architect@Work 2012 en vul de volgende toegangscode in: 43901


Archief

Volg ons via