1. Entreematten gemaakt van gerecyclede vliegtuigbanden voor Schiphol
Entreematten gemaakt van gerecyclede vliegtuigbanden voor Schiphol
15 July, 2013

Entreematten gemaakt van gerecyclede vliegtuigbanden voor Schiphol

Storax b.v. te Zwijndrecht, is ruim 35 jaar een begrip op het gebied van entreematten. Als leverancier van een volledig programma bouwspecialiteiten legt het steeds meer de focus op duurzaamheid. Zo koos Storax voor een ISO 14001 certificering en breidt het haar assortiment uit met nieuwe duurzame producten.

Entrada-Eco entreematten. 

“Een entreemat met 1 miljoen vlieguren”

Door oude vliegtuigbanden te recyclen biedt Storax een duurzame, cradle to cradle entreemat van top kwaliteit. Het duurzaamheidaspect zit hem niet alleen in het hergebruiken van oude vliegtuigbanden.

Entrada-Eco heeft vanwege het sterke rubber uit de vliegtuigbanden ook een lange levensduur (+/-30 jaar). En zelfs na 30 jaar is de mat nog geen belasting voor het milieu, omdat hij 100% recyclebaar is.

Vanwege de groeiende vraag naar deze duurzame entreemat heeft Storax haar programma onlangs uitgebreid met duurzame tapijttegels die worden gemaakt uit oude vrachtwagenbanden.

Hierdoor ontstaat een volledig duurzaam / recyclebaar entreeconcept.
Entrada-Eco voor het grove vuil (zone 1) en Tire Tiles tapijttegels voor het drogen (zone 2).

 Entrada-Eco entreematten voor het grove vuil 
Tire Tiles tapijttegels met een drogende werking

Schiphol Parking

Schiphol Group is één van de vele ondernemingen in Nederland die probeert haar impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Hierbij wordt gekeken naar het reduceren van bijvoorbeeld energie, water en afval. Daarnaast wordt er ook duurzaam gebouwd / gerenoveerd.

Al jaren levert Storax haar entreematten voor de verschillende gebouwen van Schiphol.
Vorige maand werd er voor een renovatie van de parkeergarages opnieuw gekozen voor de duurzame Entrada-Eco entreematten.

Hierdoor is de cirkel weer rond. De vliegtuigband die meerdere keren landde op dit vliegveld, houdt nu het vliegveld schoon in zijn tweede leven als entreemat.

Bel voor meer informatie met productmanager Jelle Koopmans (078-3030923)

Of bekijk onze webpagina over entreematten en schoonloopmatten.

Archief

Volg ons via