1. Erkend VMRG Zonwering bedrijf
Erkend VMRG Zonwering bedrijf
12 May, 2016

Erkend VMRG Zonwering bedrijf

Storax ontving het certificaat via Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels en gevelelementen. Storax B.V. is goedgekeurd door SKG-IKOB Certificatie en voldoet daarmee aan de VMRG Kwaliteitseisen voor zonwering. Dit betekent dat het bedrijf gegarandeerd kwalitatief hoogwaardige zonwering levert.

Keurmerk

VMRG Zonwering is een snelgroeiende groep van professionele bedrijven op het gebied van zonwering die voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Deze bedrijven zijn te herkennen aan het VMRG Zonwering logo. Professionals willen zeker weten dat het bedrijf waar ze zonwering kopen ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het VMRG Zonwering logo en het bijbehorende certificaat bieden hen deze zekerheid.

Kwaliteit
De bedrijven worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG Zonwering bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame toekomst te garanderen.

Archief

Volg ons via