1. Linarte gevelbekleding wint Reddot Design Award 2018
Linarte gevelbekleding wint Reddot Design Award 2018
17 July, 2018

Linarte gevelbekleding wint Reddot Design Award 2018

De nieuwe esthetische Linarte gevelbekleding is dit jaar geïntroduceerd op de Nederlandse markt en is onlangs beloond met de Reddot Design Award.

De jury van deze internationale design prijs prees Linarte voor het kwalitatief hoogstaande design, de grote ontwerpvrijheid en de integratiemogelijkheden. Door dit unieke karakter kunnen er creatieve gevels ontstaan die volledig naar wens kunnen worden vormgegeven.

Creëer een unieke gevel
Linarte gevelbekleding biedt de architect of eindgebruiker de mogelijkheid om een gevel volledig te personaliseren. Het gevelsysteem bestaat uit de Linarte Block en Linarte Even profielen, of een combinatie van beiden. Vervolgens kan de look van de gevel worden gekozen d.m.v. de oppervlaktebehandeling in een RAL-kleur of anodisatie. Eventueel kunnen de profielen ook naar wens worden gevuld met led-strips of hout voor het vormen van bijvoorbeeld een huisnummer of logo.

Alle mogelijke onderbrekingen in de gevel zoals buitenstopcontacten, kraantjes of brievenbussen kunnen perfect worden geïntegreerd in de Linarte gevelbekleding.

Onzichtbare bevestiging
De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is vervorming door thermische uitzetting uitgesloten en kunnen de profielen ook worden ingezet als afwerking van gebogen wanden.

Voor gevels, poorten of deuren – zowel binnen als buiten
Linarte profielen zijn duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk afgewerkt en geschikt voor elke gevel. Met Linarte kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel voor zowel binnen als buiten. Ook poorten en deuren kunnen met Linarte bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel.

Wilt u meer weten over Linarte verticale gevelbekleding?
Bekijk dan de productpagina Linarte gevelbekleding, of neem contact op met onze productmanager.

Fabian Greveling
Tel: 078 – 30 30 914
Mail: greveling@storax.nl

Archief

Volg ons via