1. Loggia Louvres appartementencomplex 2Peer
Loggia Louvres appartementencomplex 2Peer
11 oktober, 2021

Loggia Louvres appartementencomplex 2Peer

De Renson Loggia zonweringpanelen geven een uniek en fraai gevelbeeld aan het appartementengebouw 2Peer in het ontwikkelgebied Cruquius.  De schuivende louvres  bieden tegelijk privacy voor de bewoners.

Gewenste lichtinval en privacy

Met de zonwerende verticale schuifpanelen kan de inwoner zelf de gewenste hoeveelheid zon/licht in de ruimte laten binnenkomen.  Wanneer de bewoner meer licht wilt laten toetreden tot de ruimte kunnen de schuifpanelen bij het raam worden weggeschoven. Bij risico op oververhitting is het mogelijk om de panelen de vensters de zon afschermen door de panelen er helemaal of gedeeltelijk voor te schuiven.

Louvres op maat
Het Storax schuifpanelen programma bestaat uit Loggia en Patio panelen. De Loggia-panelen zijn opgebouwd uit kaders, met invulling van aluminium lamellen of houten lamellen. De Patio-panelen zijn schuivende cassettes, waarbij aluminiumlamellen geschroefd worden tussen verticale kopschotplaten (bv Sunclips en Icarus). Bij beide systemen kunnen meerdere types lamellen toegepast worden. In functie van de gewenste schaduw en het vereiste doorzicht kunnen de lamellen gepositioneerd worden onder verschillende hellingshoeken en met verschillende lamelstappen. Naast dit ruime aanbod schuifpanelen op basis van vaste, aluminium en hout zonweringslamellen, zijn ook met kantelbare lamellen beschikbaar voor volledige privacy.

 

Archief

Volg ons via