1. Open dag van het nieuwe bedrijfscomplex van Lely in Maassluis.
Open dag van het nieuwe bedrijfscomplex van Lely in Maassluis.
29 May, 2013

Open dag van het nieuwe bedrijfscomplex van Lely in Maassluis.

Aanstaande zaterdag zal het nieuwe bedrijfscomplex van Lely aan de Weverskade 60 in Maassluis opengesteld worden voor publiek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om deze indrukwekkende bouw te bekijken.

De open dag vindt plaats in het kader van de landelijke Dag van de Bouw, een initiatief van werkgeversvereniging Bouwend Nederland en haar leden. De open dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ en heeft tot doel meer bekendheid te geven aan de vele positieve kanten van de bedrijfstak.

Het thema van dit jaar is ‘Het Nieuwe Bouwen’, met aandacht voor onder andere innovaties en duurzaamheid. Het thema sluit daarmee goed aan op het ambitieuze project van Dura Vermeer en Lely dat al in de ontwerpfase de hoogste Europese duurzaamheidsonderscheiding heeft behaald. In april 2012 zijn Dura Vermeer en Lely gestart met de bouw van het bedrijfscomplex dat een productiehal van 22.500 m² en kantoorgebouw van 10.500 m² omvat. Voor de oplevering deze zomer wordt de nieuwbouw nog eenmaal voor het publiek opengesteld.

In en om het nieuwe bedrijfscomplex wordt een route uitgestippeld, en bij de door Storax geleverde en gemonteerde roosters, lamellenwanden en trafopuien zal Storax haar activiteiten presenteren.

Graag nodigen wij u uit om tussen 10.00 en 16.00 uur op de bouwplaats van Lely de vorderingen van het project te komen bekijken. Meer informatie over de Dag van de Bouw vindt u op www.dagvandebouw.nl. Ons nieuwbouwproject presenteren wij op www.lelyinhetnieuw.nl.

Archief

Volg ons via