1. Project in beeld: Tandheelkunde-gebouw Radboud UMC te Nijmegen
Project in beeld: Tandheelkunde-gebouw Radboud UMC te Nijmegen
23 november, 2017

Project in beeld: Tandheelkunde-gebouw Radboud UMC te Nijmegen

Opdrachtgever : Radboud Universiteit Nijmegen
Architect : Inbo Architecten
Interieurarchitect : Ex Interiors te Nieuwegein in samenwerking met Wiegerinck, Arnhem
Aannemer : Bouwcombinatie Tandheelkunde, Trebbe-Van Wijnen-Kuijpers Deerns (installaties, bouwfysica, duurzaamheid), Croes bouwtechnische ingenieursbureau (constructie)
Facilicom (beheer & exploitatie)
Storax producten : Glasbalustrades, lamellenwanden, plinten en vloerluiken

Eind oktober was de opening van de renovatie / nieuwbouw van het Tandheelkunde-gebouw op de Nijmeegse campus van het Radboud UMC. De geslaagde renovatie werd afgelopen zomer beloond met de NRP Gulden Feniks.

Bij het project Tandheelkunde stonden energiezuinigheid, duurzaamheid en comfortverhoging centraal. Het gebouw is dan ook voorzien van innovatieve systemen die een reductie in energieverbruik van meer dan 70 procent realiseren ten opzichte van de oude situatie.

Een project met een Storax tintje
Al ruim 40 jaar levert Storax oplossingen voor Nederlandse bouwprojecten. Storax streeft er naar om meer te zijn dan een producent / leverancier. Zo ontzorgen wij onze klanten door de montage uit handen te nemen, maar ook door ze te adviseren en actief te begeleiden.

Voor het aansprekende Tandheelkunde te Nijmegen mocht Storax haar glasbalustrades, lamellenwanden, plinten en vloerluiken leveren. Wij bedanken alle betrokken partijen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Storax glasbalustrades TL30

Archief

Volg ons via