1. Renovatie Stadhuis Doetinchem
Renovatie Stadhuis Doetinchem
11 maart, 2013

Renovatie Stadhuis Doetinchem

Opdrachtgever : Gemeente Doetinchem
Architect : I’M architecten
Aannemer : Jansen Terborg Aannemingsbedrijf

Het stadhuis in Doetinchem is in 2013 compleet gerenoveerd. Met als doel om het stadhuis lichter, ruimer en energiezuiniger te maken.

Onderdeel in de eindfase was om de luchtbehandelingkasten aan het zicht te onttrekken. Luc Jansen van Jansen Terborg was als uitvoerder erg betrokken bij dit project. “De buurtbewoners en het bouwtoezicht ergerde zich al snel aan het uitzicht op de luchtbehandelingskasten”.

Zodoende besloot het bouwteam (opdrachtgever, architect en aannemer) om deze installatie, inclusief de kanalen op het dak, aan het zicht te onttrekken door middel van schermen.


Luc Jansen aan het woord:

“het ontwerp van de architect was uitgewerkt door verschillende partijen. Storax dacht met ons mee en kwam met een volledig uitgedacht plan om d.m.v. lamellenwanden een strakke, esthetische en ventilerende wand te creëren”.

“Zowel technisch, esthetisch en prijstechnisch was Storax de juiste keuze. Door een gedegen werkvoorbereiding, kwalitatief goed tekenwerk en een goede communicatie verliep tijdens de montage bijna alles geheel vlekkeloos. Kleine “problemen” werden adequaat en direct goed opgepakt, zodat het bouwteam kan terugkijken op een zeer prettige samenwerking”.

Wilt u ook lamellenwanden toepassen?

Bel voor advies of een offerte met productmanager Reinoud van der Kroon (078-3030903)

Of vul een contactformulier in.

 
 
 
 

Archief

Volg ons via