1. STORAX franse balkons – nu ook montage in de neggekanten
STORAX franse balkons – nu ook montage in de neggekanten
27 November, 2018

STORAX franse balkons – nu ook montage in de neggekanten

Het Franse balkonsysteem SKYFORCE werd al eerder geïntroduceerd voor montage op het kozijn. Om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag uit de markt is SKYFORCE nu ook beschikbaar voor montage in de neggekanten.

Dit is een hele mooie toevoeging aan het steeds vaker toegepaste Franse balkonsysteem.

In de neggekanten, omdat de gevel daar soms om vraagt
Regelmatig kwamen er vragen uit de markt over het ontwikkelen van een slimmere montagevariant. Met name wanneer er om esthetische redenen niets buiten de gevel mag uitsteken. Een onder architectuur gebouwd pand kent ook vaak richtlijnen voor het aanbrengen van elementen aan de gevel.

Door de klant nu de keuze te geven uit “op het kozijn” of “in de neggekanten” montage, is SKYFORCE nog breder inzetbaar. In beide gevallen geldt dat de installatie van SKYFORCE snel en gemakkelijk te realiseren is. Monteren, inschuiven en afdekken. Dat is alles. Een linker en rechterprofiel (op maat geleverd), schroeft men rechtstreeks in de dag. Daarna plaatst men het glas, vervolgens het rubber om tenslotte het geheel mooi af te werken met een eindkap.

Ruim assortiment voor de professional
Storax B.V. uit Zwijndrecht levert uitsluitend de bevestigingskits met het klemsysteem. Het glas leveren wij niet, wel geeft Storax advies voor de beglazing. Als klant kunt u kiezen voor een glasdikte variërend van 10 mm tot 21,52 mm. Glashoogtes zijn standaard 900 mm, 1.000 of 1.100 mm. De profielen komen standaard in drie kleuropties. Brute aluminium, geanodiseerd aluminium of een standaard RAL-kleur.

SKYFORCE wordt geleverd met algemeen keuringscertificaat van SKG.

Advies nodig omtrent franse balkons?
Neem dan contact op met productspecialist Henri van Driel: 078-3030918 of vandriel@storax.nl

Of kijk voor meer informatie: www.storax.nl

Archief

Volg ons via