1. “Storax goes social”
“Storax goes social”
31 August, 2012

“Storax goes social”

Nu dat Storax verhuisd is naar een mooi nieuw pand, hebben wij ook besloten om onze online presentatie te verbeteren. Storax heeft nu 3 nieuwe online activiteiten.


Storax Blog
Volg ons blog waar wekelijks enkele interessante artikelen verschijnen. Tips, handleidingen en bouwtrends, het komt allemaal voorbij. Daarnaast ook het Storax nieuws dat zal bestaan uit gepassioneerde posts over nieuwe producten, services, promoties en gescoorde projecten. Ook zult u de mensen achter Storax beter leren kennen.

Storax nieuwsbrief
Maandelijks op de hoogte blijven van de meest gelezen artikelen op het Storax blog? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u deze automatisch in uw mailbox.
Wanneer u het nieuws niet meer wilt ontvangen, kunt u zich met 1 druk op de knop afmelden voor de nieuwsbrief. Geen enkel probleem dus.


Social Media
Volg ons nu ook op Facebook, LinkedIn of Twitter. Educatieve, interessante en grappige posts wisselen elkaar hier af. Heeft u vragen, tips of opmerkingen? Super! Storax heeft namelijk gekozen voor 100% transparantie op het web.
Dit is niet zonder reden. Vanaf nu staan we 24/7 voor uw klaar! En door uw feedback kunnen wij onze producten en service nog beter op uw behoefte afstemmen.


Volg dus nu het Storax blog
Meld u aan voor de Storax nieuwsbrief
Of volg ons op FacebookLinkedIn of Twitter.

Archief

Volg ons via