1. Storax is officieel verdeler van Skylux lichtkoepels in Nederland
Storax is officieel verdeler van Skylux lichtkoepels in Nederland
14 januari, 2020

Storax is officieel verdeler van Skylux lichtkoepels in Nederland

Tot 40% meer daglicht met Skylux!

Storax BV, is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals o.a.: vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken. Onlangs is het assortiment nog verder uitgebreid met Skylux lichtkoepels.

Voor iedere situatie een oplossing
Het complete programma bestaat uit lichtkoepels van glas, kunststof of combinatie van glas & kunststof. Skylux lichtkoepels zijn vooruitstrevend qua design, kwaliteit en duurzaamheid. Wij staan voor onze kwaliteit en geven daarom 10 jaar fabrieksgarantie.

Skylux scoort ook goed wanneer isolatie of hittewering belangrijk is en biedt met haar assortiment een grote diversiteit aan afmetingen en opties zoals insectengaas, binnenzonwering, LED verlichting en besturingssystemen. Daarnaast zijn er RWA systemen en koepels voor daktoegang. Met Skylux lichtkoepels biedt Storax voor ieder nieuwbouw of renovatie project een geschikte oplossing.

De hoofdfunctie van koepels is natuurlijk het verzorgen van lichtinval. Hier is bij de ontwikkeling veel aandacht voor geweest, waardoor Skylux lichtkoepels tot 40% meer lichtinval bieden dan traditionele oplossingen.

 

Daglicht geeft ons een positief gevoel
Daglicht is een geschenk uit de hemel. Het zorgt ervoor dat we ons goed voelen. Wist u dat kunstlicht het bioritme ontregelt, met gemoedsschommelingen als gevolg? Daarom is natuurlijk licht prettig voor het natuurlijk ritme. Zorgen voor voldoende daglicht – via een lichtkoepel – is dus essentieel om de dag evenwichtig door te komen en vermoeidheid te vermijden.

Daglicht geeft zowel energie als rust
Daglicht komt in verschillende kleuren en intensiteiten. De opkomende zon stimuleert bijvoorbeeld de aanmaak van cortisol, een hormoon dat ons actiever maakt en onze concentratie verscherpt. Naarmate de dag vordert, wordt het natuurlijk licht minder intens. Dan begint ons lichaam melatonine te produceren. Dit hormoon maakt ons rustig en bereidt ons voor op de nacht. Met een lichtkoepel profiteer je dus van alle soorten licht.

Daglicht is helemaal gratis
Gratis daglicht komt niet uit het stopcontact. Met een lichtkoepel verlaag je drastisch de behoefte aan kunstlicht in je woning. Dat is niet alleen goed voor het milieu, er wordt ook bespaard op de energierekening.

Daglicht is veiliger
Of je nu op kantoor, in een werkplaats of thuis werkt: onder het natuurlijk licht van een koepel ga je een stuk veiliger aan de slag. Dat komt omdat licht van bovenaf drie keer zo sterk is als licht dat via een raam binnenvalt. Door te zorgen dat er binnen nergens donkere hoekjes zijn, kunnen er veel ongelukken worden voorkomen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Contactpersoon : Fred Slingerland
Telefoonnummer : 078-3030936
E-mail : slingerland@storax.nl

Archief

Volg ons via