1. Storax lamellenwanden voor ondersteuningsjacht “Game Changer”
Storax lamellenwanden voor ondersteuningsjacht “Game Changer”
20 June, 2017

Storax lamellenwanden voor ondersteuningsjacht “Game Changer”

Damen Shipyards, de grootste scheepsbouwer van Nederland heeft een nieuw schip ontwikkeld, namelijk ondersteuningsjacht “Game Changer”.

Ideaal voor eigenaren van een superjacht die te weinig ruimte hebben voor hun plezieronderzeeërs, helikopters en andere “speeltjes”.

De Game Changer heeft een open dek van 250 vierkante meter, zodat met een ingebouwde kraan gemakkelijk watervliegtuigen en andere vervoersmiddelen te laden zijn. Op het achterdek bevindt zich een volledig gecertificeerd helikopterplatform.

Onder het dek is 110 vierkante meter beschikbaar voor onderzeeërs, extra provisies en brandstof. Ander groot voordeel is dat de Game Changer ruimte biedt aan 22 man personeel zoals gidsen, piloten, beveiliging etc.

Storax kreeg van Damen de opdracht om de lamellenwanden te leveren en te monteren voor dit prachtige schip (type Damen Yacht Support 6911). Voor dit project werd gekozen voor lameltype ST-066.

Lamellenwanden worden steeds vaker toegepast omdat het een esthetische oplossing is voor ventilatieruimten en tegelijkertijd installaties beschermt tegen water, wind en ongedierte.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Bekijk dan onze productpagina over lamellenwanden

Of neem contact op met productmanager Fabian Greveling
078-3030914 of greveling@storax.nl

Archief

Volg ons via