1. Storax Loggiawood Paro zonwering voor hostel en educatiecentrum Stayokay te Bergen op Zoom
Storax Loggiawood Paro zonwering voor hostel en educatiecentrum Stayokay te Bergen op Zoom
5 juni, 2018

Storax Loggiawood Paro zonwering voor hostel en educatiecentrum Stayokay te Bergen op Zoom

Opdrachtgever : NJHC Beheer


Architect :
Personal Architecture BNA te Rotterdam
Hoofdaannemer :
Boot Bouwbedrijf te Breda
Storax producten :
Loggiawood Paro zonwering

Architectenbureau Personal Architecture kreeg de opdracht om het nieuwe hostel van Stayokay met een geïntegreerd educatiecentrum duurzaam en efficiënt te ontwerpen. Hierin is Personal Architecture zeker geslaagd. Met de demontabele houten draagconstructie en het gebruik van bio based / hergebruikte materialen, vervult het gebouw haar belofte als duurzaamheidsicoon voor de stad Bergen op Zoom.

Storax zonwering type Loggiawood Paro

Om te zorgen voor een prettig binnenklimaat werd Storax ingeschakeld om de houten gevel te complementeren met houten zonwering type Loggiawood Paro. Dit zonweringsysteem dat bestaat uit schuifpanelen, biedt de klant de mogelijkheid om de zonwering manueel of motorisch in te stellen naar behoefte. Voor Stayokay is gekozen voor de gemotoriseerde variant. Daarnaast wordt de stand van de lamellen automatisch aangepast aan de zonkracht d.m.v. LUX meters.
Bent u op zoek naar advies voor uw project?
Laat u ontzorgen door Storax! Wij denken graag in ontwerpfase met u mee om uw gevel te verfraaien. Bekijk voor meer informatie onze productpagina zonwering.

Archief

Volg ons via