1. Storax trapneuzen met LED verlichting voor theater Geert Teis
Storax trapneuzen met LED verlichting voor theater Geert Teis
29 september, 2017

Storax trapneuzen met LED verlichting voor theater Geert Teis


Het theater Geert Teis in Stadskanaal wordt momenteel gerenoveerd zodat het tijdens de 50-jarige jubileumvoorstelling kan genieten van de nieuwe faciliteiten. In opdracht van Van der Veen kantoor- & speciaal meubilair heeft Storax het theater voorzien van Storax trapneuzen met LED verlichting.

Om valpartijen in het Geert Teis theater tegen te gaan is gekozen om de traptreden te voorzien van trapneuzen type ELAF5150 met doorlopende witte LED verlichting. Daarnaast heeft Storax wandverlichting gemonteerd voor een nog betere zichtbaarheid van de trap. De LED verlichting is voorzien van dimmers zodat deze naar wens kan worden ingesteld.

Mogelijkheden Storax verlichte trapneuzen
Storax verlichte trapneuzen zijn leverbaar in hard PVC en aluminium met een ruime keuze aan inlages. En wat betreft de verlichting kunt u kiezen voor doorlopende of accent verlichting in verschillende kleuren.

Montage
Storax is een partij voor het gehele traject, van advies tot montage. Het inmeten, monteren en het aansluiten op uw elektriciteit wordt door onze ervaren monteurs verzorgd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk dan de productpagina trapneuzen
Of neem contact op met productmanager Bas de Jong Tel: 078-3030921 of dejong@storax.nl

 Archief

Volg ons via