Partner tijdens iedere fase

Of het nu gaat om de gevel, aankleding van het interieur, ventilatie, of luiken om toegang te krijgen tot de kruipruimte of het dak. Storax is de partner voor iedere ruimte en bouwfase van het project.

Geen enkel kantoor is hetzelfde. Daarom denken we graag mee om de juiste producten voor uw toepassing te vinden. Bijvoorbeeld wanneer het uitgangspunt is om het kantoor energieneutraal te bouwen, dient er gebruik gemaakt te worden van natuurlijke energie zoals de zon en passieve vormen van ventilatie. Storax heeft hierin oplossingen op het gebied van zonwering, ventilatie, lichtkoepels, luiken met hoge isolatiewaardes en duurzaam geproduceerde materialen

Zie onderstaand het overzicht voor onze producten per bouwdeel. Meer informatie is te vinden op de individuele productpagina’s.

Gerelateerde producten

Gevel

Gevelbekleding

Met Linarte gevelbekleding of Storax lamellenwanden kan er een prachtige gevel worden ontworpen. Met de gevelprofielen van Linarte is er veel ontwerpvrijheid, de lamellenwanden bieden weer de mogelijkheid tot ventileren.

Gevel

Zonwering

Om een gebouw te ontwerpen volgen de BENG en TO-juli  normen is het belangrijk om gebruik te maken van zonweringsconstructies. Ons assortiment bestaat uit aluminium lamelzonwering verticaal of horizontaal en schuifpanelen.

Bekijk producten

Gevel

Ventilatieroosters

Roosters hebben verschillende functies. Namelijk het zorgen voor een prettig binnenklimaat voor de gebruiker en de toepassing om warme lucht van een technische ruimte af te voeren.

Bekijk producten

Luiken

Luiken

Toegang krijgen tot de kruipkelder, het dak, of tot de installaties in de wand? Dit kan met het complete assortiment aan vloerluiken, dakluiken en wandluiken. De vloerluiken en dakluiken hebben ook nog eens de hoogste isolatiewaarde in de markt!

Bekijk producten

Interieur

Entreematten

Een passend welkom voor een mooi kantoorpand kan worden gemaakt met onze entreematten. Denk hierbij ook aan het aantal zones, juiste inlage en lengte afhankelijk van het type vloerbedekking

Bekijk producten

Interieur

Plinten

Met het assortiment in aluminium, RVS en kunststof plinten is er voor ieder ontwerp een bijpassende plint.

Bekijk producten

Projectfoto's kantoorpanden

Referenties

Meer informatie of advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze productmanagers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Graag ontvang ik informatie over:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.