1. Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke

Adri en Zoon Yerseke

 

Aannemer : Bouwbedrijf Schrijver
Architect : Bouwraadhuis
Product : Zonwering lamellen: ICARUS 400 QuickFix (vast) en Icarus 400 beweegbaar

Adri en Zoon is een familiebedrijf dat zich in de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot totaalleverancier met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Adri & Zoon heeft zaken als duurzaamheid en mens & milieu hoog in het vaandel staan. Het bedrijf heeft daarom een duurzaam en energiezuinig BREEAM gebouw gerealiseerd waarin buitenzonwering natuurlijk niet mag ontbreken.

Tijdens het ontwerpproces was Storax al betrokken bij de invulling en engineering van de buitenzonwering. Door deze vroege samenwerking waren we in staat om de kozijnen, het staal en de zonwering optimaal op elkaar af te stemmen. De architect wilde graag de voordelen van duurzaam en onderhoudsvriendelijk aluminium combineren met de uitstraling van hout. Door de ervaring van Storax met het sublimeren van aluminium profielen kon deze wens ingevuld worden.

T.p.v. de kantoortuin en de spreekkamer is de zonwering beweegbaar uitgevoerd zodat de zonwering optimaal benut kan worden. De lamellen kunnen indien gewenst zelfs volledig gesloten worden. Door de oriëntatie van het directiekantoor was het hier niet nodig om de zonwering beweegbaar uit te voeren. Met de Icarus Quick-Fix zonwering lamellen hebben we een beeld kunnen creëren dat visueel niet afwijkt van de beweegbare variant verderop in de gevel.

Na het engineeringstraject met de aannemer heeft Storax ook de montage van de zonwering verzorgd. Het resultaat mag er zijn. Storax is enorm trots dat er een mooie bijdrage kon worden geleverd aan dit project.

Bekijk al onze oplossingen voor kantoorpanden

Contactpersonen

Rob Blom

Projectleider

image
Fabian Greveling

Technisch commercieel manager

image