Partner tijdens iedere fase

Het segment Retail kan behoorlijk uiteenlopen, van een pop-up-store tot en met een groot winkelcentrum. Storax heeft voor ieder project, groot of klein verschillende oplossingen op bouwtechnisch- en budgettair gebied.

We denken graag mee van de gevel, interieur, ventilatie tot en met toegankelijkheid. Gaat het om grotere winkel of winkelcentrum? Dan kan de gevel een impact maken op de omgeving. Een gevel die indruk maakt kan worden gerealiseerd met onze Linarte gevelbekleding, glasbalustrades, of structurele zonwering.

Naast het maken van een prachtige gevel kan de gewenste uitstraling worden doorgetrokken in het interieur met de entreematten en plinten van Storax. Het is ook van belang dat bij het interieur gebruik wordt gemaakt van producten om de toegankelijkheid te bevorderen.

Gerelateerde producten

Gevel

Linarte Gevelbekleding

Met Linarte kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale profielen in verschillende uitvoeringen. Compleet integreerbaar met onder andere verlichting en blusvoorzieningen

Bekijk producten

Gevel

Lamellenwanden

Ventilerende lamellenwanden bieden een esthetische en functionele oplossing. Lamellenwanden kunnen worden voorzien van segmentdeuren en trafopuien.

Bekijk producten

Gevel

Zonwering

Heeft het ontwerp van het gebouw veel ruimte om zonlicht door te laten? Dan is het belangrijk om architecturale zonwering toe te passen om overhitting te voorkomen en gelijktijdig een mooie uitstraling te behouden.

Bekijk producten

Interieur

Entreematten

Zorg er voor dat de entreemat ook toegankelijk is voor rollend verkeer met een rolstoelvriendelijke entreemat. De meeste geschikte matten zijn de Entrada-Serie, waarbij de Pionier buiten toepasbaar is en de Prestige en Standaard geschikt zijn voor binnen.

Bekijk producten

Interieur

Plinten

Metalen plinten zijn zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast en hebben een luxe uitstraling. De plinten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals RVS of gepoedercoat.

Bekijk producten

Toegankelijkheid

Railingen en trapneuzen

De trap is de plaats waar de meeste ongevallen gebeuren. Met behulp van trapneuzen, railingen en leuningen is de trap voor iedereen begaanbaar en is de kans op ongelukken aanzienlijk verkleind.

Toegankelijkheid

Antislip

In en rondom het gebouw heeft Storax antislip oplossingen om valpartijen te voorkomen, van profielen tot en met vloeistoffen. Voor iedere ondergrond en ruimte is er een oplossing.

Bekijk producten

Toegankelijkheid

Luiken

Toegang krijgen tot de kruipkelder, het dak, of tot de installaties in de wand? Dit kan met het complete assortiment aan vloerluiken, dakluiken en wandluiken. De vloerluiken en dakluiken hebben ook nog eens de hoogste isolatiewaarde in de markt!

Bekijk producten

Constructie

Dilatatieprofielen

Winkelpanden en winkelcentra hebben vaak grote vloeroppervlaktes waarvoor dilatatieprofielen nodig zijn. Storax biedt een uitbreid assortiment dilatatieprofielen.

Bekijk producten

Projectfoto's

Referenties

Meer informatie of advies nodig?

Neem direct contact op met één van onze productmanagers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Graag ontvang ik informatie over:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.